Dom Ured-Design-Ideje Još jedan zabavni i šareni dizajn ureda Agustine Bottinelli

Još jedan zabavni i šareni dizajn ureda Agustine Bottinelli

Anonim

Kada kažete "ured" ili "radno mjesto" zamislite nešto formalno, sivo, čak i tužno. Međutim, ne moraju svi uredi biti takvi. Ovo je zabavan ured. Zapravo, ne izgleda čak ni kao radni prostor, već više kao dom. Sigurno je lijepo osjećati se kao kod kuće na radnom mjestu.

To je bio projekt argentinske arhitekte Agustine Bottinelli iz AB I Arquitectos Asociados. Ured ima šareni dizajn interijera s puno crvene, dinamične boje koja ne dopušta zaposlenicima da se dosađuju ili zaspiju na svojim radnim stolovima. Ured također ima kreativne klavirske stepenice, vrlo lijepe detalje. Namještaj je moderan i šarolik. Ured također sadrži videoigre stare škole, smiješne dekoracije i slike na zidovima te neobično atraktivnu kupaonicu.

Definitivno se slažem s kreativnim dizajnom kao što je ovaj. Osjećaj udobnosti i zabave na radnom mjestu je bitan i definitivno može povećati produktivnost. Iako bi se neki ljudi mogli zapitati jesu li se svi ti elementi ikada pretvorili u ometanja, sprječavajući zaposlenike da rade, siguran sam da to nije problem. Naravno, to također ovisi o vrsti zaposlenika koje tvrtka ima. Ali sudeći prema dizajnu interijera, rekao bih da je to bio veliki uspjeh i da bi trebao inspirirati više ljudi.

Još jedan zabavni i šareni dizajn ureda Agustine Bottinelli