Dom Interijeri Zabavan i sunčan dizajn interijera s zelenim naglascima Gideona Mendelsona

Zabavan i sunčan dizajn interijera s zelenim naglascima Gideona Mendelsona

Anonim

Gideon Mendelson je talentirani dizajner iz New Yorka, a diplomirao je i na Sveučilištu Columbia s diplomom arhitekture i New York School of Interior Design. S takvom pozadinom nije iznenađujuće da ovaj dizajner može stvoriti tako šarmantne unutrašnje dekoracije.

Ova rezidencija je savršen primjer za to. Položaj kuće uopće nije važan. Ono što je važno je dizajn interijera. Cijeli dom izgleda divno i bilo bi laž da se kaže da to nije pravo umjetničko djelo. Kuća je izvorno imala lijep, ali dosadan dekor. Gideon Mendelson uspio je to pretvoriti u ovo lijepo, mirno i vrlo privlačno mjesto koje olakšava pozivanje na dom.

Svaka soba ima svoj izgled. Međutim, postoji određena uniformnost u cijeloj kući. Ovdje ne postoji vrlo precizna paleta boja. To je više kao kombinacija nekoliko različitih nijansi koje ne rade uvijek zajedno, ali u ovom slučaju izgledaju divno. Potreban je talent da biste mogli kombinirati boje, teksture i stilove na ovaj način. Ne preporučuje se dotjerivati ​​samo šešir, već tražiti pomoć stručnjaka. Mislim da ovaj dom vrlo jasno pokazuje da profesionalni dizajner interijera kao što je Gideon Mendelson može sve transformirati i pretvoriti ga u nešto kreativno i zabavno, ali i bezvremensko.

Zabavan i sunčan dizajn interijera s zelenim naglascima Gideona Mendelsona