Dom Diy-Projekti 5 Projekti relativno brze ploče paleta

5 Projekti relativno brze ploče paleta

Sadržaj:

Anonim

Drveni projekti za palete su svi bijesni u DIY svijetu i sada su već neko vrijeme. Neki projekti na paletama mogu biti impresivno elaborirani, a činjenica da se većina materijala koji se koriste (npr. Ploče za palete) mogu dobiti besplatno, rezultat je još privlačniji. Međutim, mnogi od nas nemaju vremena posvetiti dan paletnom projektu, besplatnom ili ne. Nikad se ne bojte! Malo istraživanja otkrilo je pet prilično jednostavnih projekata na paletama koji se, za sve namjere i svrhe, mogu završiti u poslijepodnevnim satima. Evo ih:

Pallet Desk.

Korištenjem nekoliko paleta i starih nogu za stolom ovaj je stol u cijelosti stvoren besplatno za manje od 3 sata. (Naravno, "besplatno" jer su DIYER-ovi imali stolice na stolu, to bi bio trošak ako nemate te resurse spremne.) To je definitivno jednostavan projekt, i kako je to nevjerojatan način za podizanje drvene palete i završavanje s funkcionalnim radnim prostorom. Nije loše za poslijepodnevni rad!

Police za palete.

Doslovno uzimanje drvene palete (one koja je u dobrom stanju) i nekoliko rezova kroz 2x4s će vas staviti gotovo na kraj ovog procesa izrade police s knjigama. Iako će se brušenje i premazivanje obaviti brzo, boja (ako se odlučite za bojenje, to jest) vjerojatno neće biti suha u poslijepodnevnim satima. Ipak, ipak… čekanje da se boja osuši ne računa se kao „radno“ na projektu, zar ne? Dakle, tehnički, još uvijek se lako mogu izgraditi te police za knjige u popodnevnim satima.

Paleta Art.

Znam da nije normalno koristiti rabljene paletne ploče za izradu umjetnina … ali zašto ne? Umjetnost drva je lijepa. Ovaj projekt će vas doslovno odvojiti nekoliko minuta, ili najviše sat vremena. Jednostavno izrežite neke ploče za palete na istoj visini, pričvrstite ih zajedno kao što je prikazano u priručniku i obojite osnovnu umjetnost. Bam! Paleta umjetnosti. Ili, kako bih ga nazvao, "Pallart." {Pronađen na loveurspaceu}.

Vrt za palete.

Ovisno o tome gdje u svijetu živite, pristup proljeća znači sadnju! Cvijeće! Vrtovi! Živi, živa bića! (To je zimska zemlja čuda gdje ja živim, i ne može se poreći da se radujem proljeću.) Pa, što je bolji način za proslavu dolaska sezone nego stvaranjem prekrasnog vrta na paleti. Ne samo da je to organski lijepo, već i funkcionalno korištenje vertikalnog prostora. Jednostavno zakačite dvostruki sloj barijere korova na stražnju stranu palete i posadite svoje biljke. Koja je nagrada za sunčano poslijepodne.

Klupe za palete.

Ovaj vodič nije posebno usmjeren na korištenje paletnih ploča, ali kada uklonite neke ploče iz drvene palete, projekt je identičan. Jednostavno spojite ploče i dodajte neke postove kao noge. Prilično brzi projekt, s malo mrlje i nekoliko slojeva brtvila (opet, suho vrijeme nije uključeno u tvrdnju “učinjeno poslijepodne”… oprostite mi), vi ste u poslu s novim nevjerojatna klupa!

5 Projekti relativno brze ploče paleta