Dom Vanjski Beanock - viseća ležaljka

Beanock - viseća ležaljka

Anonim

Mislim da nitko nikada nije pomislio na tu kombinaciju. Torba s vrećicom i viseća mreža nisu nešto što se obično vidi. Međutim, ta kombinacija postoji i zove se Beanock. Izgleda kao vrlo udobna kreacija. Beanock je zapravo neka vrsta ogromnog visećeg ležaja ili kauč. Može ga koristiti više osoba odjednom. To je vrlo otporna i vrlo sigurna stavka. Koristi visokokvalitetne metalne prstene tako da bi trebao biti vrlo siguran.

Beanock je izvrsna stavka u vašem vrtu. Sve što trebate učiniti je pronaći nešto od čega ga možete objesiti. Jednostavno je sastaviti i lako se pohraniti nakon što vam više nije potrebna. Beanock također dolazi s nekoliko odgovarajućih jastuka. Uvijek možete dodati nešto više za veću udobnost. Ova ogromna viseća mreža je također vrlo svestran. Može se koristiti u zatvorenom i na otvorenom. I dalje mislim da je vanjsko najbolje rješenje. Jednako je ugodno, bez obzira na to gdje ga smjestite, ali to nije praktičan dio u kući. Potrebno je dosta prostora i zahtijeva stalnu montažu na zidove.

To je neobična kombinacija. Međutim, izgleda vrlo udobno.Dolazi u nekoliko boja, tako da ga možete uskladiti s dekorom ili jednostavno odabrati boje koje vam se najviše sviđaju.

Beanock - viseća ležaljka