Dom Kako-Savjete-I-Savjet Kako pretvoriti vaše dvorište u zabavni otvoreni dnevni prostor

Kako pretvoriti vaše dvorište u zabavni otvoreni dnevni prostor

Anonim

Kada je vrijeme lijepo, teško je odoljeti trošenju vremena na otvorenom. Zato je dvorište odlično mjesto za provođenje slobodnog vremena. Postoji više načina na koje možete pretvoriti ovaj prostor u zabavni otvoreni dnevni prostor. Dvorište je obično povezano s roštiljem, mjestom gdje se prijatelji i članovi obitelji okupljaju kako bi provodili vrijeme zajedno i uživali u dobrom obroku. Zato bi požarna jama bila vrlo lijep element za ukrašavanje dvorišta. Međutim, pobrinite se da ga stavite na čist i otvoren prostor, daleko od drveća, grana ili biljaka.

Vatra jama je zabavna stavka za objesiti i tijekom dana i noću kada možete diviti plamen. Još jedan veliki detalj, ovaj put samo da bi bio koristan tijekom noći, je sustav rasvjete. Možete koristiti energetski učinkovita solarna svjetla koja će prekrasno osvijetliti vaše dvorište bez žica. Možete se odlučiti za minimalističke svjetiljke koje možete objesiti na drveću ili za druge vrste uređaja.

Ako imate bazen onda ga možete koristiti kao žarište za dvorište. Možete ga koristiti za ukrašavanje fluorescentnih svjetala, možete ga okružiti biljkama i cvijećem, a čak možete stvoriti i šareni mozaik kojem se divite.

Dvorište je također odlično mjesto za ukrašavanje biljkama. Prirodne biljke su dio dekoracije na otvorenom i također su jednostavan način da se običan prostor pretvori u šareno i prijateljsko područje. Možete koristiti biljke u saksiji ili čak možete napraviti vrt. Ako nemate mnogo vremena da se pobrinete za njih, možete se odlučiti za postrojenja s malim održavanjem koja često ne trebaju ni navodnjavanje.

Već smo razgovarali o nekoliko načina na koje možete učiniti dvorište ugodnijim i prijateljskijim, ali kako biste u potpunosti uživali u njemu, morate biti ugodan prostor za obilazak. Na primjer, možete ugraditi sjenicu u dekor. Izvrstan je za ručavanje i zabavu, a to je kao da imate sobu na otvorenom.

Ako vam je draže nešto manje složeno, možete se odlučiti za ležaj, set ležaljki s udobnim ukrasnim jastucima i vanjski stolić za kavu. Koji god izbor napravite, morate biti oprezni pri odabiru namještaja. Mora biti izrađena od materijala otpornih na vremenske utjecaje i također se treba lako čistiti, u tom slučaju poklopci koji se mogu skidati su izvrsni. {Slike izvora: 1,2,3,4 i 5}.

Kako pretvoriti vaše dvorište u zabavni otvoreni dnevni prostor