Dom Kako-Savjete-I-Savjet 8 DIY Halloween vijenca

8 DIY Halloween vijenca

Anonim

Vijenci su način da se kaže, "Dobrodošli", čak i ako je to sablasno. Vrijeme je da počnete razmišljati o tome kako da ukrasite svoj dom za sezonu Halloween koja se brzo približava i zašto ne biste počeli s DIY vijencem kako biste krase vaša ulazna vrata? Pozdravite svoje trikove s nečim posebnim. Isprobajte i (ili sve) ovih jedinstvenih, pomalo jezivih, kuhanih i divnih projekata!

Malo je jezivo, ali još uvijek tako jednostavno i elegantno. Ovaj lagani vijenac crne ptice sjajno će izgledati na svjetlim vratima. Vijenac je odlična opcija za svakoga tko je htio napeti Halloween izgled ili netko za nešto malo više tema.

Imaš li u ruci vrećicu slatkiša i pištolj za ljepilo? To je lakše nego pita za napraviti i zabavno napraviti! Baš kao božićno vrijeme, gumdrop vijenac sve što trebate je staviti na slatkiš u uredan i uredan uzorak. Dodajte papirnatu ružu za malo djevojačkog šarma da biste je završili.

Slijedite ovaj jednostavan tutorial stvoriti nešto samo ružičasta jeziv i puno lijepo! Čak i vrijeme Noć vještica može biti ukrašeno svjetlucanjem … a lubanje su samo elegantniji način za reći, "Boo!"

To je prilično briljantna ideja, pogotovo ako imate tamnija vrata kako bi je napravila pop! Sve što trebate je kostur od stiropora iz Dollar Storea, razdvojite ga i stvorite vijenac!

Malo mahovine, sićušni nadgrobni spomenik … u nebesima je nered! Ovisno o vašoj temi ili stilu za ovogodišnju Noć vještica, ovo može biti sretni (ili nesretni?) Dobitnik za vaša vrata!

Borbe od osjetio i maleni krzneni pauk govoreći hello.. ovo je sladak Halloween vijenac! Djeca se toga neće bojati i zabavit će se s vama!

Sve što trebate je pređa! Ovo je jednostavan projekt koji je idealan za sve one koji se malo trude oko vremena za Noć vještica!

Nije li to divno? Volite li vještice, gledate li Hocus Pocus svaki Noć vještica? Pa, ako to učinite je vijenac koji trebate stvoriti! Slijedite upute ovdje.

8 DIY Halloween vijenca