Dom Arhitektura 72 Residence Sentosa Cove

72 Residence Sentosa Cove

Anonim

Kao što ime kaže, ova rezidencija nalazi se u uvali Sentosa, u istočnom dijelu otoka Sentosa, u Singapuru. To je dom iz snova na četiri razine, pružajući svemu što obitelj s djecom može sanjati o kući. Ima sve: sadržaje za zabavu i društvene potrebe, ali i za usamljene trenutke. Sve to radi arhitektonska tvrtka sa sjedištem u Singapuru pod nazivom ONG & ONG.

Početni plan je poštovan i rezultirao je maksimalnim povećanjem prostora i privatnosti u isto vrijeme. Dvorište je područje koje ima višestruke funkcije, bez obzira na to želite li provesti vrijeme sa svojom obitelji ili pozvati prijatelje na bazen ili u sobu za vježbanje ili što god vam padne na pamet. Ovo mjesto je definitivno savršeno za aktivnu obitelj. Prvo, to je velika rezidencija, koja izgleda više hotel, a ne samo dom: moderna, elegantna, luksuzna.

Ima sve osobine na koje bi se netko mogao sjetiti: prekrasno prirodno okruženje, više nego dovoljno prostora za život i obavljanje svih vrsta aktivnosti, prekrasne sobe s modernim namještajem i aparatima, velike perspektive preko krajolika, najnovije kvalitetne stvari i iznutra i vani. To je definitivno prikladan primjer luksuzne kuće, “pametne kuće” sa svim što ona predstavlja. Nemoguće je ne voljeti ovaj dom, što ostavlja dojam da se nalazite u hotelu s pet zvjezdica gdje vam je sve na raspolaganju, a jedina briga je osjećati se sjajno.

72 Residence Sentosa Cove