Dom Dizajn I Koncept Dnevni boravak unutar računala

Dnevni boravak unutar računala

Anonim

Sljedeća ideja koju ćemo ovdje predstaviti nije nešto funkcionalno, čak ni upotrebljivo. To je samo nešto čudno i čudno, zanimljivost koja se čini zanimljivom i zabavnom za gledanje. To je vrlo slatka dnevna soba dizajnirana unutar računala. To je zabavan način popunjavanja praznog prostora iz kućišta računala. To bi bila sve veća ideja ako bi slučaj bio transparentan.

Ako želite da vaše računalo izgleda zabavnije, ne morate dizajnirati dnevnu sobu. Možete ga ukrasiti na bilo koji drugi način. Samo pazite da ne koristite zapaljive materijale ili predmete koji bi mogli oštetiti računalo. Sada ćemo malo analizirati maleni dnevni boravak. Kao što možete vidjeti, postoji mnogo detalja. Tu je kauč, naslonjač, ​​mali stol s loncem za cvijeće na vrhu, pa čak i podna lampa koja se priključuje na jedan od pomoćnih strujnih krugova računala. A ako mislite da je ovo ludo, samo pogledajte. Vidjet ćete da je na jednom stolcu zapravo vrlo mali stroj s gumama, boca koksa i papir iz New York Timesa.

Trebate puno strpljenja da učinite nešto takvo. Siguran sam da bi mnogi od vas željeli napraviti vlastitu repliku, ali kada zapravo pogledate sve detalje, vrlo je lako odustati.

Dnevni boravak unutar računala