Dom Kauč-A-Stolica Pasha plastični naslonjač od Pedrali

Pasha plastični naslonjač od Pedrali

Anonim

Vrlo smion izbor za dizajn stolica, ova kreacija testira vaše osjećaje. Stoga imate dva izbora: ili ćete se osjećati pohvalno ili izloženo. Ova nekonvencionalna stolica daje vam priliku da se osjećate kao Pepeljuga, a razlika je, naravno, da umjesto male staklene papuče imate jedinstvenu stolicu za koju sam siguran da bi joj se svidjela da je stvarna, čak i ako nije napravljena stakla.

Naravno, s druge strane, to vam ne daje mjesto za skrivanje. Dakle, ako niste potpuno zadovoljni načinom na koji vaše tijelo izgleda, ova stolica vam neće pomoći. Ali ne brinite, također je u crnoj boji. Naprotiv, ako vam ne smeta što drugi razmišljaju o vama, ovaj dizajn samo će privući više izgleda.

Neki bi čak mogli reći da je predsjednik izabrao svog kupca, a ne obrnuto, jer to nije izbor za svakoga. Jedno je sigurno: apsolutno ćete biti viđeni u stolici poput ove koju je dizajnirao Pedrali. Jedan savjet za dame: budite sigurni da ne nosite vrlo kratke haljine, jer onda pažnja koju ćete dobiti možda neće biti onakva kakva ste željeli.

Pasha plastični naslonjač od Pedrali