Dom Namještaj Elegantan stol za blagovanje Dover

Elegantan stol za blagovanje Dover

Anonim

Uz dizajn inspiriran talijanskim dijelovima srednjeg stoljeća, ovaj lijepi stol za objedovanje je onaj koji bi svaki dekor lako mogao primiti. Stol za blagovanje Dover je izrađen od masivnih drvenih nogu s završnom obradom srednjeg pecana i furnirom od orahovog mrlja od pepela. Da bi se stvorio elegantan, ali i vizualno izazovan kontrast, vrh je bistro kaljeno staklo. Dodavanjem prozirnog stola ostatak strukture dobiva svu pažnju pa se sada mogu diviti svi lijepi detalji iz okvira. Gumeni odbojnici pomažu zadržati staklo na mjestu.

Dimenzije ovog prekrasnog blagovaonskog stola su 76 "x 35,9" x 30 "h. Dizajniran je za smještaj šest osoba, ali zapravo je dovoljno mjesta za osmero osoba za ovim stolom. To je savršen izbor za one lijepe obiteljske večere. A kada se ne koristi, može predstavljati vrlo ugodan komad namještaja, čak i samo kao izlaganje.

Za ovaj će dio biti potrebna neka montaža, ali je vrlo jednostavna i ne zahtijeva mnogo truda niti specijaliziranog znanja. Možete kupiti ovaj prekrasan stol za blagovanje po cijeni od 386,23 eura. Bio bi to vrlo lijep izbor za tradicionalnu blagovaonicu, zbog jednostavnog dizajna ili modernijeg dekorja gdje bi se stakleni poklopac i elegantna drvena konstrukcija uklopili.

Elegantan stol za blagovanje Dover