Dom Ured-Design-Ideje Microsoftov ured za Pioneer Studios

Microsoftov ured za Pioneer Studios

Anonim

Microsoft nas je iznenadio s novim Pioneer Studios uredom koji je dizajnirao SkB Architects počevši od ideje da je potrebno mjesto za druženje noću, kao i tijekom dana.

Ovo je zapravo malo manje impresivno nego što bih očekivao. To je lijepo i elegantno mjesto, ali očekivao sam malo više boje i… zabavu. No, pretpostavljam da su ljudi iz Microsofta vredniji i manje zainteresirani za zabavu na poslu. Kada analizirate dizajn interijera, možete vidjeti da je moderan, jednostavan i donekle impresivan. Vidim da izgleda kao vrlo funkcionalan dizajn, ali ipak, to je malo depresivno.

Ipak, tamo ima nekih lijepih detalja. Sviđaju mi ​​se suspendirani privjesci. Izgledaju masivni i teški, ali uspijevaju osloboditi vrlo mekano i opuštajuće svjetlo. Zapravo, čini se da su sva svjetlosna tijela ovakva. Dakle, tu je ipak vrlo ugodna atmosfera. Naravno, slike ne mogu točno opisati atmosferu u njoj, a ne mogu se vidjeti svi detalji ovdje, tako da je vjerojatno privlačnije mjesto nego što zapravo izgleda. Oni koji rade u njima izgledaju vrlo koncentrirani, tako da mora biti prikladan dizajn za posao. Uostalom, ovo je važan aspekt, a ne izgled.

Microsoftov ured za Pioneer Studios