Dom Home-Gadgeta Jednostavan i praktičan stalak za vino Blomus

Jednostavan i praktičan stalak za vino Blomus

Anonim

Kada imate neke dragocjene boce za vino kojima ste stvarno ponosni, očito želite pronaći način da ih prikažete. Međutim, ne želite koristiti previše prostora za to. To zahtijeva kompromis. Ali ako ste pametni, nećete morati žrtvovati ništa. To je zato što stalak za vino Blomus omogućuje elegantno izlaganje boca vina dok uzimate vrlo malo prostora.

Blomus je zidni stalak za vino. Ima vrlo jednostavan i elegantan dizajn, a najbolji dio je da je vrlo pogodan za bilo koji prostor. Potrebno je samo malo prostora na zidu, bez podne površine i može se postaviti bilo gdje gdje imate slobodnu sobu. To je vrlo praktičan i prikladan način prikazivanja boca vina i izgleda lijepo i elegantno. Stalak za vino se mora pričvrstiti na zid. Pričvršćuje se za zid na tri mjesta i to mu omogućuje da bude siguran i siguran.

Blomus zidni stalak za vino sadrži 8 boca vina i one se prikazuju horizontalno. Ovo nije dizajn namijenjen za dugotrajno skladištenje jer bi horizontalni kut mogao biti previše ekstreman. Međutim, to je veliko privremeno rješenje. Omogućuje pohranjivanje, ali i prikazivanje boca vina, lako se instalira i zauzima malo mjesta. Ako ništa drugo, to vam omogućuje da popunite prazan prostor na zidu s nečim praktičnim. Dostupno za 67 $.

Jednostavan i praktičan stalak za vino Blomus