Dom Namještaj Držač drvenih trupaca za one s modernim interijerom

Držač drvenih trupaca za one s modernim interijerom

Anonim

Ovo je prvi za mene i ja mislim da je to za mnoge od vas. Lijepo je imati kamin kod sebe i s vremena na vrijeme imati dobru rakiju na kožnoj stolici i čuti pucanje vatre. Pomaže vam da se opustite i organizirate svoje misli i prioritete. Stvar je u tome da drvo u svom grubom stanju ne izgleda vrlo estetski, a tradicionalni držači dnevnika slijede određenu prirodnu liniju, održavajući specifičan rustični izgled. Nemojte me krivo shvatiti, to je divno i divno, ali za kuću koja također slijedi neku tradicionalnu liniju s rustičnim naglascima.

Moderni interijeri s modernim namještajem, prostirkama i podovima ne mogu stvarno prihvatiti grube površine i predmete na njima; jednostavno ne bi izgledalo ispravno. Za odgovor na ovaj problem dizajner Tero Jakky gradi neke nove, ažurirane verzije držača trupaca koji će se savršeno uklopiti u vaš moderni interijer. Izbor je jednostavan: bijeli ili crni. Jednostavnost i zajedništvo s modernim trendovima čine ovaj jedinstveni komad savršenim dodatkom za vaš kamin.

Robustan dizajn upotpunjen je velikim prostorom gdje ćete staviti drvene trupce i par velikih kotača kako bi transport bio iznimno jednostavan. Nekada sam imao kamin i znam kako je neugodno morati izaći usred noći na niskim temperaturama i donijeti malo drva kako bi održao vatru. Mogao sam nositi samo nekoliko trupaca, ali ne više nego što sam mogao smjesta staviti na vatru, jer nisam imao mjesto gdje bih ih mogao spremiti. Sada možete učiniti mnogo više s ovim djelom.

Držač drvenih trupaca za one s modernim interijerom