Dom Diy-Projekti Jednostavno DIY stol sa stolovima i nogama Ikea

Jednostavno DIY stol sa stolovima i nogama Ikea

Anonim

Ovaj lijep projekt, kao i mnogi drugi, rođen je iz nužnosti. Potreba za većim radnim prostorom koji bi vodio duljinu tih velikih prozora gurnuo je vlasnika na individualni individualni projekt. Već znajući što želi, Jenny je pokupila neke drvene ploče i odgovarajuće noge i počela raditi. Prvo je sastavila noge i vrhove da izgleda kao stol. Dizajn s tri noge bio je izvrstan, izgledao je stvarno moderno i moderno. Sljedeći korak bio je bojanje drvene konstrukcije bojom na bazi vode. Budući da je željela vidjeti čvorove i dio zrna u drvu kroz boju, dodano je još malo vode, tako da sloj boje nije nužno bio tanji, nego manje gust.

Sve je trajalo oko 10 minuta, a zatim je ostavljeno da se osuši. Da biste postigli hladne grudnjake, Jenny je upotrijebila četku za pjenu i kapljicu metalnog zlatnog salona. Niti temeljni premaz, samo dva ili tri sloja zapečaćena Polycrylicom bi također trebali biti dovoljni za vas. ideje.

Da ne spominjem nevjerojatnu veliku površinu na kojoj može raditi više osoba istovremeno. Priznajem da me fascinira mnoštvo ideja za izvođenje fantastičnih stvari s jednostavnim stvarima. Kakav lijep, inspirativan ured koji je ova žena uspjela stvoriti u tako kratkom vremenskom razdoblju.

Jednostavno DIY stol sa stolovima i nogama Ikea