Dom Apartmani Svetao otvoreni dnevni boravak je stan u potkrovlju u Barceloni

Svetao otvoreni dnevni boravak je stan u potkrovlju u Barceloni

Anonim

Otvoreni dnevni boravak vrlo je popularan ovih dana. Obično su povezani s blagovaonicom ili kuhinjom. To je način povećanja dnevnog boravka i uobičajen izbor za one kojima je potrebno veće područje za zabavu. Ova dnevna soba prikazana na slikama dio je potkrovlja u Barceloni.

Usredotočit ćemo se isključivo na dnevnu sobu. Prostran je i vrlo svijetao te ima jednostavan i privlačan dizajn. Stan pripada Jamesu Welshu koji se preselio u Barcelonu 2006. godine i odmah ga je očarala energija grada. Kao što možete vidjeti, dnevni boravak je vrlo jednostavan i ima minimalistički dizajn interijera. Mogli bismo pretpostaviti da je ostatak stana sličan ovoj sobi u smislu dekoracije, ali to bi bila samo pretpostavka.

Namještaj u dnevnom boravku je minimalistički i ima dizajn industrijalizma. Kauč ​​je zapravo preuređeni komad, a stol za hrastovu hranu i kožne ležaljke dizajnirao je Poul Kjaerholm i izradio Fritz Hansen. Teško je reći na slikama, ako se takav dekor može vidjeti iu drugim sobama u apartmanu ili ako je to samo tema u ovoj sobi. U svakom slučaju, dekor je originalan. Gospodin Welsh je za ovaj stan platio 600.000 eura ili 775.000 dolara. Apartman je prostran i ima veliku terasu veličine samog stana.

Svetao otvoreni dnevni boravak je stan u potkrovlju u Barceloni