Dom Namještaj Moderni stol za kavu VERSA

Moderni stol za kavu VERSA

Anonim

Budući da postoji više dizajna stolova za kavu nego što možete zamisliti, lako je pronaći nešto novo svaki dan. Danas je vrijeme da pogledate stol za kavu Versa. To je moderan komad namještaja s jednostavnim, ali još upečatljivim i složenim dizajnom. To bi bio lijep dodatak u modernom ili suvremenom domu, u dnevnom boravku s jednostavnim i elegantnim dekorom.

Ovaj stolić za kavu izrađen je od drva koji ima jednostavan dizajn. Nema nogu pa sjedi izravno na tlu. Moglo bi biti malo teže pomicati ga, ali to ne bi trebao biti veliki problem. Ima pravokutni oblik i podnožje i vrh i drže se zajedno s dva manja komada postavljena paralelno između njih.

Stol za kavu Versa dostupan je u završnoj obradi wenge, a stvarna boja može se neznatno razlikovati od one koju vidite na slici. Isto vrijedi i za dimenzije. Dio mjeri 55 28 x 28 14 x 14 ″. Budući da ima svestran dizajn, može se usporediti sa širokim rasponom boja i dizajna. Na primjer, izgledalo bi dobro u crno-bijelom dekoru ili u šarenijem, kao komplementarni komad. Elegantan je i elegantan te košta 350 USD.

Moderni stol za kavu VERSA