Dom Dizajn I Koncept Podmetač za sve vrste pića

Podmetač za sve vrste pića

Anonim

Paletni coaster napravljen za vaše užitke u piću dizajnirao je španjolski studio Labyrinth. Paleta paviljona je minijatura stvarne velike palete. Veličina se svodi na jednu desetinu na njegovu stvarnu veličinu. Osjećat ćete se kao div, koristeći mini palete kao coaster, i to će vam dati povjerenje u vaš svakodnevni život.

Podmetači za palete su pravi oblik industrijske palete. Dizajner je napravio ovo za korištenje na zabavi, gdje možete staviti neke osmjehe na neka od svojih prijatelja. Podmetači za palete stižu ravno u vaš dom, za točnu cijenu od 21 $. Podupirači su dobri za uklanjanje mrlja s vašeg namještaja. Vrlo je dobar za kućne stolove kada pijete vruću kavu ili čaj iz istog razloga (stol će biti čist i nov).

Podmetači za palete mogu se koristiti u baru za posluživanje pića klijentima. Također možete koristiti mnoge podmetače za palete, jedan blizu drugog, tako da možete stvoriti platformu na kojoj možete spremiti stvarne boce alkoholnih pića ili više čaša za vaš bar. Boja podmetača za palete vrlo dobro dolazi u vašoj kuhinji. Možete položiti na kuhinji bar jer palete drvene boje je sjajan način da ukrasite svoju kuhinju ili zašto ne sve svoje sobe.

Podmetač za sve vrste pića