Dom Kauč-A-Stolica Fluffy i mekana PomPon stolica od CROP-a

Fluffy i mekana PomPon stolica od CROP-a

Anonim

Ako ste nekonvencionalna osoba i trenutno tražite nove ideje o komadima namještaja koje ćete uključiti u svoj dom. ovo zanimljivo i neobično sjedalo učinilo bi vrlo lijep dodatak. Zove se PomPon, a izradio ga je talijanski dizajn studio CROP. To je vrlo lagana ali relativno velika fotelja. To je iznimno udoban i udoban komad namještaja. Izrađen je u cijelosti ručno šivanjem i uvijanjem traka od vunene tkanine. platno i pamuk.

Ova prevelika verzija pompona vune je neobičan komad namještaja i dizajniran je za moderne i nekonvencionalne domove. Još jedna zanimljiva pojedinost o ovom djelu je činjenica da je nastala od vune dobivene recikliranjem 2700 m otpadnog materijala iz tekstilne proizvodnje. To je šareni komad koji se zapravo sastoji od dva različita elementa: krafne i pompona.

Mogu se koristiti zajedno ili odvojeno. To je vrlo slatka stavka koja ima snažan vizualni učinak. Također je vrlo svestran komad koji se može koristiti u dnevnoj sobi. za dodatni prostor za sjedenje. ili u spavaćoj sobi ili bilo kojoj drugoj sobi u kući. To je zabavno i ima zanimljiv dizajn. ali najvažnije od svega je da je to iznimno udoban komad. Izgledalo bi sjajno u modernom domu, bez obzira na dizajn interijera.

Fluffy i mekana PomPon stolica od CROP-a