Dom Kupaonica GEM mramorni umivaonik tvrtke Meneghello Paolelli Associati

GEM mramorni umivaonik tvrtke Meneghello Paolelli Associati

Anonim

Umivaonici obično imaju niz standardnih i raznovrsnih dizajna za koje se većina ljudi odlučuje. Međutim, za one koji žele nešto drugačije i jedinstveno, postoje i druge opcije koje mogu biti iznenađujuće. Ovo je GEM umivaonik i to je samo jedan primjer. Projektirao ga je Meneghello Paolelli Associati za Ypsilon.

GEM je samostojeći umivaonik od mramora. Bila je izrađena od jednog bloka mramora koji je prošaran prirodom. To je definitivno jedinstven komad koji će sigurno postati zvijezda i akcent u vašem domu. Iz daljine se čini da je umivaonik vrlo dubok. Zapravo, to nije dublje od uobičajenog bazena. Mramor je samo malo urezan kako bi oblikovao cjelinu na gornjem dijelu. Ostatak je još uvijek veliki blok netaknutog mramora.

Ne samo da umivaonik ima neobičan dizajn, nego i činjenica da je izrađen od jednog mramornog bloka čini ga još zanimljivijim. Štoviše, prirodne nijanse i vene su jedinstveni elementi koji se ne mogu ponovno stvoriti. GEM umivaonik je vrlo lijep komad, onaj koji bi izgledao izvrstan je moderan ili suvremeni dom. Ima elegantan i vrlo šarmantan izgled i dizajn koji mu omogućuje da bude svestran i kombiniran s raznolikošću različitih stilova, boja i tekstura.

GEM mramorni umivaonik tvrtke Meneghello Paolelli Associati