Dom Dizajn I Koncept Stol za kavu za ljubitelje prirode

Stol za kavu za ljubitelje prirode

Anonim

Izuzetan i intrigantan, ovaj stolić za kavu stvar je Adrian Wicki i zove se Rhyholzertischli Table. Njegovo ime zapravo je kombinacija nekoliko riječi: "Rhine", rijeka, "Holz" (to znači "drvo" na njemačkom) i "Tisch" - to je tablica na njemačkom jeziku. Kao što ste mogli pretpostaviti, nadahnuće iz Rajne, jedne od najdužih europskih rijeka.

Još zanimljivija je činjenica da je baza izrađena od naplavina pronađenog na obalama Rajne. To ga čini posebno zanimljivim i jedinstvenim. Dizajn je vrlo upečatljiv. Naravno, baza je središte pozornosti. Komadi drveća su raspoređeni na način koji ih čini stabilnim i dovoljno kompaktnim da predstavljaju temelj stola za kavu. Kako bi povećali udar, vrh je izrađen od prozirnog prozirnog stakla koje vam omogućuje da vidite sve detalje drvene podloge.

To je jedinstven dizajn, način na koji možete doći u dodir s prirodom bez potrebe za putovanjem. Koncept Rhyholzertischli stolova je vrlo jednostavan, a ipak vrlo impresivan i upečatljiv. Stol za kavu učinio bi posebno zanimljiv dodatak svakom modernom ili minimalističkom domu u kojem bi odmah postao središte pozornosti, zvijezda sobe. To je komad namještaja namijenjen strastvenim ljubiteljima prirode koji žele donijeti dio prirode u svoje domove, a da ne oštete okoliš.

Stol za kavu za ljubitelje prirode