Dom Vanjski Vanjska LED ljuljačka

Vanjska LED ljuljačka

Anonim

Siguran sam da znate koliko su tjeskobna djeca samo trebala izaći van i igrati se, možda se zabaviti u parku ili samo trčati okolo. Ako živite u kući i imate vrt ili otvoreni prostor, to ne bi bio problem. Možete postaviti vlastiti mini-park za svoje dijete. Sve što trebate je zamah, možda slajd i puno prostora.

Švedski dizajner Alexander Lervik smislio je zanimljivu ideju za zamah. To je svjetlosna ljuljačka, izrađena od debelih užadi, LED svjetla i metalnih dijelova. Zanimljiv dio je vidljiv tijekom noći kad se taj zamah osvijetli, užaren u tamu. Može izgledati pomalo jezivo kad se vidi iznutra, ali siguran sam da je za dijete vrlo privlačno. To je zapravo dobra ideja da se zasvijetli u mraku jer to sprječava vaše dijete da se udara u njega i bude povrijeđeno, a također vam daje mogućnost da jasno vidite kada koristi ljuljačku. Naravno, glavna svrha je bila da bude privlačna za djecu.

LED ljuljačka je sigurna i jednostavna za sastavljanje. Vjerojatno će ga vrlo cijeniti mala djeca. Bilo bi još bolje da bi LED svjetlo promijenilo boju ili barem ako bi bilo dostupno više boja. {Found on disgdigs}

Vanjska LED ljuljačka