Dom Namještaj Elegantna Bento završna tablica

Elegantna Bento završna tablica

Anonim

Ljudi kažu da je lik pješčanog sata znak elegancije i ljepote. To može biti istina za mnoge stvari, ali stol nije jedan od njih. Bento završni stol je vrlo lijep stol, ali čini se da dizajn u ovom slučaju ne radi. Ne kažem da to nije lijep stol, samo kažem da bi to moglo izgledati puno bolje.

Ideja je bila stvoriti stol koji ima lijepe zakrivljene linije i moderan dizajn. Rezultat je bio Bento završni stol. Ima zakrivljene linije i strukturu pješčanog sata, ali za mene izgleda malo čudno. Izrađen je od drva i bogatih hrastovih furnira i ima tamnu završnu obradu. Ukupna slika je prilično elegantna. Dimenzije ovog komada namještaja su 24 x W x 24 x D x 21. H. To je vrlo jednostavan stol, bez ikakvih drugih detalja i dodataka od stvarnog oblika. Također je vrlo svestran dio jer se može uključiti u gotovo bilo koju vrstu doma. Može se koristiti kao krajnji stol, ali i kao noćni ormarić, možda čak i kao sjedište, ako ga okrenete.

Završna tablica Bento dostupna je za 499 USD. To je lijep komad, s prekrasnim značajkama, ali nema tu iskru, nešto posebno. To je samo jednostavan stol.

Elegantna Bento završna tablica